Historiku i Sofra Kolonjare

Ne ndërthurim teknikat tradicionale me prodhimet më të mira aktualisht në tregun shqiptar e ndërkombëtar. Mishi më i mirë vendas do të përgatitet këtu dhe do të serviret i gatuar mjaft mirë, dhe plot dashuri, në mënyrë që ushqimi të shfaqet sa më bindshëm në shije, aromë dhe pamje.
0
Vite Sherbim
0 +
Gatime Te Ndryshme
0 %
Persona te Kenaqur
0 +
Meter Hapesire Per Te Vizituar

Galeri Sofra Kolonjare

Ne Krijojme Shije

Gjithmonë produkte të freskëta, staf gjithmonë të vëmendshëm, gjithnjë pritje miqësore. Nga bashkimi i këtyre tre elementeve, të cilat përfaqësojnë vlerat tona kryesore, lindi Sofra Kolonjare, një projekt inovativ gastronomik që i jep jetë sugjerimeve të vërteta të kuzhinës.