Na Vizitoni

Rruga Korce-Erseke, Km 28, Helmes 7403 Shqiperi

Oraret

C’do Dite 06:00 – 23:00

Na Kontaktoni Në E-mail

    Kryej Rezervimin dhe perfito 10% Ulje

    Rezervimi i tavolinës tek ne është i lehtë

    Choose a Date

    Kërkoni Anulimin
    Confirm Booking