Kultura Kolonjare.

Kultura Kolonjare.

Erseka është një qytet me tradita të madha kulturore. Ndër vite ka pasur shumë qytetarë kolonjarë, të cilët kanë kontribuar sukseshëm në fusha të ndryshme të artit dhe kulturës. Ndër më të njohurit kanë qenë Petro Nini Luarasi, Papa Kristo Negovani Sevasti Qiriazi, Parashqevi Qiriazi, Agim Qiriaqi, Dhori Qiriazi, Jani Vreto, Faik…

 Kolonje, e bukur Kolonje…

Kolonje, e bukur Kolonje…

Nuk kisha veçse njё vit e gjysmё si kryetar i Komitetit Ekzekutiv tё Rrethit tё Përmetit, kur nё fund tё gushtit 1985 mё njoftuan tё paraqitesha urgjentisht nё aparatin e KQ tё Partisё. Sapo isha kthyer nga RP e Kinёs,…