Mirë se erdhët në

Sofrën Kolonjare!

Hotel në natyrë

Qetësia që të fal natyra si dhe temperatura konstante e ambientit ju sigurojnë një qëndrim tepër komod. Mëngjesi është një eksperiencë e veçantë në Hotel Sofra Kolonjare.

Ushqime bio

Menuja e kuzhinës tonë tradicionale mesdhetare përmban një larmi mundësish, të përgatitura me shumë kujdes dhe me produkte të freskëta dhe të shëndetshme.

Pamje piktoreske

Vizitoni Sofren Kolonjare për të shijuar gatimet tona të shumëllojshme, në një ambjent të rrethuar nga qetësia dhe gjerlbërimi.

Historiku i Sofrës Kolonjare

Gjithmonë produkte të freskëta, staf gjithmonë të vëmendshëm, gjithnjë pritje miqësore. Nga bashkimi i këtyre tre elementëve, të cilat përfaqësojnë vlerat tona kryesore, lindi Sofra Kolonjare, një projekt inovativ gastronomik që i jep jetë sugjerimeve të vërteta të kuzhinës.

Këtu mund të qëndroni çdo ditë për të shijuar specialitete të shijshme të mishit, pjatat vegjetariane, ëmbëlsira të përgatitura në mënyrë artizanale që përmbajnë mirësinë e vërtetë.

Ne ndërthurim teknikat tradicionale me prodhimet më të mira aktualisht në tregun shqiptar e ndërkombëtar. Mishi më i mirë vendas do të përgatitet këtu dhe do të serviret i gatuar mjaft mirë dhe plot dashuri, në mënyrë që ushqimi të shfaqet sa më bindshëm në shije, aromë dhe pamje.

81
Pjata të ndryshme
1500 +
Klientë të kënaqur
10
Vite në shërbimin tuaj

Gatimet & pijet më të mira në Ersekë dhe Shqipëri i gjeni vetëm te Sofra Kolonjare

Nëse rezervoni online tani përfitoni 10% ulje

Oferta e Javës

 • copranik
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Copranik L1,800.00

Traditional Dish - Copranik

 • pacarok
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Pacarok L1,200.00

Traditional Dish - Pacarok

 • lakror
 • sac
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Lakror Saci L1,000.00

Traditional Dish - Lakror Saci

Sofra Kolonjare Menu

 • djath
 • mengjesi
 • sallate
 • sofra kolonjare
 • veze

Racion Veze (Veze, Djathe, Sallate)

Egg Ration (Egg, Cheese, Salad)

L200.00
 • mengjesi
 • qumesht
 • sofra kolonjare

Qumesht

Milk

L50.00
 • kos
 • mengjesi
 • sofra kolonjare

Kos Dele

Sheep Yogurt

L100.00
 • kos
 • mengjesi
 • sofra kolonjare

Kos Lope

Cow Yogurt

L70.00
 • kos
 • mengjesi
 • mjalte
 • sofra kolonjare

Kos me Mjalte

Yogurt with Honey

L150.00
 • fik
 • kumbull
 • mengjesi
 • qershi
 • recel
 • sofra kolonjare

Recel (Kumbull, Qershi, Fik)

Jam (Plum, Cherry, Fig)

L100.00
 • mengjesi
 • mjalte
 • sofra kolonjare

Mjalte

Honey

L150.00
 • gjalp
 • mengjesi
 • sofra kolonjare

Gjalp

Butter

L100.00
 • kulac
 • mengjesi
 • sofra kolonjare

Kulac

Home Made Bread

L100.00
 • sallate
 • sofra kolonjare

Sallate Sofra Kolonjare

Sofra Kolonjare Salad

L500.00
 • mix
 • sallate
 • sofra kolonjare

Sallate Mix

Mix Salad

L350.00
 • fshati
 • sallate
 • sofra kolonjare

Sallate Fshati

Country Salad

L250.00
 • jeshile
 • sallate
 • sofra kolonjare

Sallate Jeshile

Green Salad

L200.00
 • sallate
 • sofra kolonjare
 • turshi

Sallate Turshi

Pickled Salad

L200.00
 • perime
 • perime zgare
 • sallate
 • sofra kolonjare

Sallate Perime Zgare

Grilled Veggie Salad

L200.00
 • greke
 • sallate
 • sofra kolonjare

Sallate Greke

Greek Salad

L400.00
 • salce
 • sallate
 • sofra kolonjare
 • speca

Speca me Salce

Peppers with Sauce

L200.00
 • laker
 • sallate
 • sofra kolonjare

Sallate Lakre

Cabagge Salad

L200.00
 • sallate
 • sofra kolonjare
 • ulli

Sallate Ulliri

Olive Salad

L200.00
 • sallate
 • sofra kolonjare
 • xaxiqi

Xaxiqi

Xaxiqi

L250.00
 • kos
 • salce
 • sofra kolonjare

Salce Kosi

Sour Cream

L200.00
 • domate
 • kos
 • sofra kolonjare

Domate Kosi

Sour Tomatoes

L200.00
 • pllaqi
 • sofra kolonjare

Pllaqi

Lima Beans

L200.00
 • patate
 • sofra kolonjare

Patate

Fries

L200.00
 • dhi
 • djath
 • sofra kolonjare

Djath Dhie

Goat Cheese

L200.00
 • djath
 • furre
 • sofra kolonjare

Djath Furre

Goat Cheese

L300.00
 • djath
 • kackavall
 • sofra kolonjare

Djath Kackavall

Parmesan Cheese

L200.00
 • djath
 • kackavall
 • skuqur
 • sofra kolonjare

Djath Kackavall i skuqur

Cooked Parmesan Cheese

L250.00
 • hell
 • kec
 • mish
 • pjekje
 • prodhime mishi
 • sofra kolonjare

Kec i Pjekur ne Hell /kg

Spit Roasted Kid Goat

L2,000.00
 • hell
 • kec
 • mish
 • pjekje
 • prodhime mishi
 • sofra kolonjare

Mish i Pjekur ne Furre (shqerre, kec) /kg

Oven Baked Meat (lamb, kid goat)

L1,800.00
 • mish
 • prodhime mishi
 • shqerre
 • sofra kolonjare

Paidhaqe Shqerre /kg

Lamb Ribs

L1,500.00
 • gic
 • mish
 • prodhime mishi
 • sofra kolonjare

Pancete Gici /kg

Pork Bacon

L1,200.00
 • biftek
 • mish
 • prodhime mishi
 • sofra kolonjare
 • vic

Biftek Vici /kg

Beef Steak

L2,200.00
 • berxolle
 • mish
 • prodhime mishi
 • sofra kolonjare
 • vic

Berxolle Vici /kg

Beef Chop

L1,500.00
 • mish
 • prodhime mishi
 • Rosto
 • sofra kolonjare

Rosto /kg

Rosto

L2,200.00
 • berxolle
 • mish
 • prodhime mishi
 • sofra kolonjare

Berxolle Gici /kg

Pork Chop

L1,200.00
 • melci
 • mish
 • prodhime mishi
 • sofra kolonjare

Melci e Shuar me Vere /racioni

Liver Marinated with Wine /ration

L500.00
 • kukurec
 • mish
 • prodhime mishi
 • sofra kolonjare

Kukurec /racioni

Kukurec /ration

L300.00
 • peshk
 • prodhime mishi
 • sofra kolonjare
 • trofte

Peshk Trofte me Garniture

Trout Fish with Garnish

L600.00
 • peshk
 • prodhime mishi
 • sofra kolonjare
 • trofte

Peshk Trofte /kg

Trout Fish

L1,200.00
 • petka
 • sofra kolonjare

Petka /racioni

Traditional Pasta /ration - Petka

L100.00
 • roshnica
 • sofra kolonjare

Roshnica /racioni

Home Made Pasta /ration - Roshnica

L100.00
 • petulla
 • sofra kolonjare

Petulla /racioni

Pancakes /ration - Petulla

L100.00
 • sofra kolonjare
 • terhan

Terhan (i tharte, i embel) /racioni

Traditional Dish - Terhan

L150.00
 • dollma
 • sofra kolonjare

Dollma /racioni

Dolmas /ration - Dollma

L150.00
 • kolloface
 • sofra kolonjare

Kolloface /300gr

Home Made Sausages - Kolloface (300gr)

L500.00
 • sofra kolonjare
 • supe

Supe

Soup

L200.00
 • fasule
 • pasterma
 • sofra kolonjare

Fasule me Pasterma /racioni

Natyrally Smoked Beef with Beans /ration

L250.00
 • mish
 • sofra kolonjare
 • supe

Supe me Mish

Meat Soup

L300.00
 • copranik
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Copranik

Traditional Dish - Copranik

L1,800.00
 • pacarok
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Pacarok

Traditional Dish - Pacarok

L1,200.00
 • lakror
 • sac
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Lakror Saci

Traditional Dish - Lakror Saci

L1,000.00
 • byrek
 • furre
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Byrek Furre

Furnace Pie

L1,200.00
 • petulla
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Petulla Te Fshira Te Medha

Pancakes Big Size

L500.00
 • petulla
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Petulla Te Fshira Te Vogla

Pancakes Small Size

L300.00
 • Cannelloni
 • kanelli
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Kanelli /racioni

Cannelloni /ration

L200.00
 • petka
 • pilaf
 • pule
 • roshnica
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Pule Fshati (Roshnica, Pilaf, petka)

Country Chicken with home made Pasta or Chicken

L2,500.00
 • kaposh
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Kaposh Fshati

Country Rooster

L3,000.00
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi
 • thelleze

Thelleze Mali /cope

Mountain Quail

L1,500.00
 • comlek
 • derr
 • derr i eger
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Derr i Eger Comlek /kg

Wild Boar Comlek

L2,500.00
 • comlek
 • dhi
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Dhi e Eger Comlek /kg

Wild Goat Comlek

L3,000.00
 • comlek
 • lepur i eger
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Lepur i Eger Comlek /cope

Wild Rabbit Comlek

L6,500.00
 • comlek
 • lepur i eger
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Kulac

Home Made Bun

L300.00
 • birre
 • pije

Heineken

Heineken Beer

L200.00 Heineken
 • birre
 • pije

Amstel

Amstel Beer

L150.00
 • birre
 • pije

Korca e Madhe

Korca Beer

L150.00 Birre Korca
 • Mulberry
 • pije
 • raki

Raki Mani

Mulberry Brandy

L150.00
 • kumbull
 • pije
 • plum
 • raki

Raki Kumbulle

Plum Brandy

L80.00
 • pije
 • raki
 • thane

Raki Thane

Cornelian Brandy

L150.00
 • grape
 • pije
 • raki
 • rrush

Raki Rrushi

Grape Brandy

L80.00
 • pije

Pije Freskuese

Fresh Juice

L120.00
 • pije
 • red bull

Red Bull

Red Bull Drink

L300.00
 • b-52
 • pije

B-52

B-52 Energy Drink

L150.00
 • pije
 • uje
 • water

Uje i Vogel

Small Bottle Water

L70.00
 • pije
 • uje
 • water

Uje I Madh

Big Bottle Water

L200.00
 • italiane
 • leskovik
 • pije
 • vere
 • wine

Vere e Hapur (Leskoviku, Italiane)

Open Wine (Leskovik, Italian)

L700.00
 • merlot
 • permet
 • pije
 • vere
 • wine

Vere Permeti Merlot

Merlot Wine Permet

L1,200.00
 • pije
 • sofra kolonjare
 • vere
 • wine

Vere Sofra Kolonjare

Sofra Kolonjare Wine

L1,200.00
 • bardha
 • mavrud
 • pije
 • sofra kolonjare
 • vere
 • wine

Vere Bardha Mavrud

Mavrud Wine Bardha

L4,500.00
 • papale
 • pije
 • sofra kolonjare
 • vere
 • wine

Vere Papale

Papale Wine

L5,000.00
 • pije
 • primitivo
 • sofra kolonjare
 • vere
 • wine

Vere Primitivo

Primitivo Wine

L4,000.00

Familja në Sofrën Kolonjare

Kryej rezervimin dhe përfito 10% ulje

Rezervimi i tavolines tek ne është i lehtë

Kërkoni Anulimin
Confirm Booking

Blog

https://sofrakolonjare.al/author/sofrakolonjare/

Kultura Kolonjare.

Erseka është një qytet me tradita të madha kulturore. Ndër vite

https://sofrakolonjare.al/author/sofrakolonjare/

Trashegimnia kulturore ne Kolonje.

Përsa i përket kësaj çështjeje në punim kam evidentuar tre

https://sofrakolonjare.al/author/sofrakolonjare/

Kliton Nesturi: Kolonja e paperseritshme

Kolonja është e vendosur në jug-lindje të Shqipërisë, buzë kufirit

https://sofrakolonjare.al/author/sofrakolonjare/

Kolonje, e bukur Kolonje…

Nuk kisha veçse njё vit e gjysmё si kryetar i

Na vizitoni

Rruga Korçë-Ersekë, Km 28, Helmes 7403 Shqipëri

Oraret

Cdo dite 06:00 – 23:00