Hotel Në Natyrë

Qetësia që të fal natyra si dhe temperatura konstante e ambientit ju sigurojnë një qëndrim tepër komod. Mëngjesi është një eksperiencë e veçantë në Hotel Sofra Kolonjare.

Ushqime BIO

Menuja e kuzhinës tonë tradicionale mesdhetare përmban një larmi mundësish, të përgatitura me shumë kujdes dhe me produkte të freskëta dhe të shëndetshme.

Pamje Piktoreske

Vizitoni Sofra Kolonjare për të shijuar gatimet tona të shumëllojshme, në një ambjent të rrethuar nga qetësia dhe gjerlbërimi.

Historiku i Sofra Kolonjare

Gjithmonë produkte të freskëta, staf gjithmonë të vëmendshëm, gjithnjë pritje miqësore. Nga bashkimi i këtyre tre elementeve, të cilat përfaqësojnë vlerat tona kryesore, lindi Sofra Kolonjare, një projekt inovativ gastronomik që i jep jetë sugjerimeve të vërteta të kuzhinës.

Këtu mund të qëndroni çdo ditë për të shijuar specialitete të shijshme të mishit, piatat vegjetariane, ëmbëlsira të përgatitura në mënyrë artizanale që përmbajnë mirësinë e vërtetë.

Ne ndërthurim teknikat tradicionale me prodhimet më të mira aktualisht në tregun shqiptar e ndërkombëtar. Mishi më i mirë vendas do të përgatitet këtu dhe do të serviret i gatuar mjaft mirë, dhe plot dashuri, në mënyrë që ushqimi të shfaqet sa më bindshëm në shije, aromë dhe pamje.

0
Pjata Të Ndryshme
0 +
Kliente Te Kenaqur
0
Vite Ne Sherbimin Tuaj

Gatimet & Pijet Me Te Mira Ne Erseke Dhe Sqhiperi i Gjeni Vetem Tek Sofra Kolonjare

Nese Rezervoni Online Tani Perfitoni 10% Ulje

Oferta e Javes

 • copranik
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Copranik L1,800.00

Traditional Dish - Copranik

 • pacarok
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Pacarok L1,200.00

Traditional Dish - Pacarok

 • lakror
 • sac
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Lakror Saci L1,000.00

Traditional Dish - Lakror Saci

 • byrek
 • furre
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Byrek Furre L1,200.00

Furnace Pie

Sofra Kolonjare Menu

 • djath
 • mengjesi
 • sallate
 • sofra kolonjare
 • veze

Racion Veze (Veze, Djathe, Sallate) L200.00

Egg Ration (Egg, Cheese, Salad)

 • mengjesi
 • qumesht
 • sofra kolonjare

Qumesht L50.00

Milk

 • kos
 • mengjesi
 • sofra kolonjare

Kos Dele L100.00

Sheep Yogurt

 • kos
 • mengjesi
 • sofra kolonjare

Kos Lope L70.00

Cow Yogurt

 • kos
 • mengjesi
 • mjalte
 • sofra kolonjare

Kos me Mjalte L150.00

Yogurt with Honey

 • fik
 • kumbull
 • mengjesi
 • qershi
 • recel
 • sofra kolonjare

Recel (Kumbull, Qershi, Fik) L100.00

Jam (Plum, Cherry, Fig)

 • mengjesi
 • mjalte
 • sofra kolonjare

Mjalte L150.00

Honey

 • gjalp
 • mengjesi
 • sofra kolonjare

Gjalp L100.00

Butter

 • kulac
 • mengjesi
 • sofra kolonjare

Kulac L100.00

Home Made Bread

 • sallate
 • sofra kolonjare

Sallate Sofra Kolonjare L500.00

Sofra Kolonjare Salad

 • mix
 • sallate
 • sofra kolonjare

Sallate Mix L350.00

Mix Salad

 • fshati
 • sallate
 • sofra kolonjare

Sallate Fshati L250.00

Country Salad

 • jeshile
 • sallate
 • sofra kolonjare

Sallate Jeshile L200.00

Green Salad

 • sallate
 • sofra kolonjare
 • turshi

Sallate Turshi L200.00

Pickled Salad

 • perime
 • perime zgare
 • sallate
 • sofra kolonjare

Sallate Perime Zgare L200.00

Grilled Veggie Salad

 • greke
 • sallate
 • sofra kolonjare

Sallate Greke L400.00

Greek Salad

 • salce
 • sallate
 • sofra kolonjare
 • speca

Speca me Salce L200.00

Peppers with Sauce

 • laker
 • sallate
 • sofra kolonjare

Sallate Lakre L200.00

Cabagge Salad

 • sallate
 • sofra kolonjare
 • ulli

Sallate Ulliri L200.00

Olive Salad

 • sallate
 • sofra kolonjare
 • xaxiqi

Xaxiqi L250.00

Xaxiqi

 • kos
 • salce
 • sofra kolonjare

Salce Kosi L200.00

Sour Cream

 • domate
 • kos
 • sofra kolonjare

Domate Kosi L200.00

Sour Tomatoes

 • pllaqi
 • sofra kolonjare

Pllaqi L200.00

Lima Beans

 • patate
 • sofra kolonjare

Patate L200.00

Fries

 • dhi
 • djath
 • sofra kolonjare

Djath Dhie L200.00

Goat Cheese

 • djath
 • furre
 • sofra kolonjare

Djath Furre L300.00

Goat Cheese

 • djath
 • kackavall
 • sofra kolonjare

Djath Kackavall L200.00

Parmesan Cheese

 • djath
 • kackavall
 • skuqur
 • sofra kolonjare

Djath Kackavall i skuqur L250.00

Cooked Parmesan Cheese

 • hell
 • kec
 • mish
 • pjekje
 • prodhime mishi
 • sofra kolonjare

Kec i Pjekur ne Hell /kg L2,000.00

Spit Roasted Kid Goat

 • hell
 • kec
 • mish
 • pjekje
 • prodhime mishi
 • sofra kolonjare

Mish i Pjekur ne Furre (shqerre, kec) /kg L1,800.00

Oven Baked Meat (lamb, kid goat)

 • mish
 • prodhime mishi
 • shqerre
 • sofra kolonjare

Paidhaqe Shqerre /kg L1,500.00

Lamb Ribs

 • gic
 • mish
 • prodhime mishi
 • sofra kolonjare

Pancete Gici /kg L1,200.00

Pork Bacon

 • biftek
 • mish
 • prodhime mishi
 • sofra kolonjare
 • vic

Biftek Vici /kg L2,200.00

Beef Steak

 • berxolle
 • mish
 • prodhime mishi
 • sofra kolonjare
 • vic

Berxolle Vici /kg L1,500.00

Beef Chop

 • mish
 • prodhime mishi
 • Rosto
 • sofra kolonjare

Rosto /kg L2,200.00

Rosto

 • berxolle
 • mish
 • prodhime mishi
 • sofra kolonjare

Berxolle Gici /kg L1,200.00

Pork Chop

 • melci
 • mish
 • prodhime mishi
 • sofra kolonjare

Melci e Shuar me Vere /racioni L500.00

Liver Marinated with Wine /ration

 • kukurec
 • mish
 • prodhime mishi
 • sofra kolonjare

Kukurec /racioni L300.00

Kukurec /ration

 • peshk
 • prodhime mishi
 • sofra kolonjare
 • trofte

Peshk Trofte me Garniture L600.00

Trout Fish with Garnish

 • peshk
 • prodhime mishi
 • sofra kolonjare
 • trofte

Peshk Trofte /kg L1,200.00

Trout Fish

 • petka
 • sofra kolonjare

Petka /racioni L100.00

Traditional Pasta /ration - Petka

 • roshnica
 • sofra kolonjare

Roshnica /racioni L100.00

Home Made Pasta /ration - Roshnica

 • petulla
 • sofra kolonjare

Petulla /racioni L100.00

Pancakes /ration - Petulla

 • sofra kolonjare
 • terhan

Terhan (i tharte, i embel) /racioni L150.00

Traditional Dish - Terhan

 • dollma
 • sofra kolonjare

Dollma /racioni L150.00

Dolmas /ration - Dollma

 • kolloface
 • sofra kolonjare

Kolloface /300gr L500.00

Home Made Sausages - Kolloface (300gr)

 • sofra kolonjare
 • supe

Supe L200.00

Soup

 • fasule
 • pasterma
 • sofra kolonjare

Fasule me Pasterma /racioni L250.00

Natyrally Smoked Beef with Beans /ration

 • mish
 • sofra kolonjare
 • supe

Supe me Mish L300.00

Meat Soup

 • copranik
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Copranik L1,800.00

Traditional Dish - Copranik

 • pacarok
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Pacarok L1,200.00

Traditional Dish - Pacarok

 • lakror
 • sac
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Lakror Saci L1,000.00

Traditional Dish - Lakror Saci

 • byrek
 • furre
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Byrek Furre L1,200.00

Furnace Pie

 • petulla
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Petulla Te Fshira Te Medha L500.00

Pancakes Big Size

 • petulla
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Petulla Te Fshira Te Vogla L300.00

Pancakes Small Size

 • Cannelloni
 • kanelli
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Kanelli /racioni L200.00

Cannelloni /ration

 • petka
 • pilaf
 • pule
 • roshnica
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Pule Fshati (Roshnica, Pilaf, petka) L2,500.00

Country Chicken with home made Pasta or Chicken

 • kaposh
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Kaposh Fshati L3,000.00

Country Rooster

 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi
 • thelleze

Thelleze Mali /cope L1,500.00

Mountain Quail

 • comlek
 • derr
 • derr i eger
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Derr i Eger Comlek /kg L2,500.00

Wild Boar Comlek

 • comlek
 • dhi
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Dhi e Eger Comlek /kg L3,000.00

Wild Goat Comlek

 • comlek
 • lepur i eger
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Lepur i Eger Comlek /cope L6,500.00

Wild Rabbit Comlek

 • comlek
 • lepur i eger
 • sofra kolonjare
 • specialitete me porosi

Kulac L300.00

Home Made Bun

 • birre
 • pije

Heineken L200.00

Heineken Beer

 • birre
 • pije

Amstel L150.00

Amstel Beer

 • birre
 • pije

Korca e Madhe L150.00

Korca Beer

 • Mulberry
 • pije
 • raki

Raki Mani L150.00

Mulberry Brandy

 • kumbull
 • pije
 • plum
 • raki

Raki Kumbulle L80.00

Plum Brandy

 • pije
 • raki
 • thane

Raki Thane L150.00

Cornelian Brandy

 • grape
 • pije
 • raki
 • rrush

Raki Rrushi L80.00

Grape Brandy

 • pije

Pije Freskuese L120.00

Fresh Juice

 • pije
 • red bull

Red Bull L300.00

Red Bull Drink

 • b-52
 • pije

B-52 L150.00

B-52 Energy Drink

 • pije
 • uje
 • water

Uje i Vogel L70.00

Small Bottle Water

 • pije
 • uje
 • water

Uje I Madh L200.00

Big Bottle Water

 • italiane
 • leskovik
 • pije
 • vere
 • wine

Vere e Hapur (Leskoviku, Italiane) L700.00

Open Wine (Leskovik, Italian)

 • merlot
 • permet
 • pije
 • vere
 • wine

Vere Permeti Merlot L1,200.00

Merlot Wine Permet

 • pije
 • sofra kolonjare
 • vere
 • wine

Vere Sofra Kolonjare L1,200.00

Sofra Kolonjare Wine

 • bardha
 • mavrud
 • pije
 • sofra kolonjare
 • vere
 • wine

Vere Bardha Mavrud L4,500.00

Mavrud Wine Bardha

 • papale
 • pije
 • sofra kolonjare
 • vere
 • wine

Vere Papale L5,000.00

Papale Wine

 • pije
 • primitivo
 • sofra kolonjare
 • vere
 • wine

Vere Primitivo L4,000.00

Primitivo Wine

Familja Ne Sofren Kolonjare

Kryej Rezervimin dhe perfito 10% Ulje

Rezervimi i tavolines tek ne eshte i lehte

Choose a Date

Kërkoni Anulimin
Book a table

Lajme

https://sofrakolonjare.al/author/sofrakolonjare/

Kultura Kolonjare.

Erseka është një qytet me tradita të madha kulturore. Ndër vite

https://sofrakolonjare.al/author/sofrakolonjare/

Trashëgimnia kulturore ne kolonje.

Përsa i përket kësaj çështjeje në punim kam evidentuar tre

https://sofrakolonjare.al/author/sofrakolonjare/

Kliton Nesturi: Kolonja e papërsëritshme

Kolonja është e vendosur në jug-lindje të Shqipërisë, buzë kufirit

https://sofrakolonjare.al/author/sofrakolonjare/

Kolonjё, e bukur Kolonjё…

Nuk kisha veçse njё vit e gjysmё si kryetar i

Na Vizitoni

Rruga Korce-Erseke, Km 28, Helmes 7403 Shqiperi

Oraret

C’do Dite 06:00 – 23:00